HTML

informatika tanítás

Középszintű érettségi vizsgát szeretnél tenni informatikából? Esetleg ECDL modulból vizsgázol? Akkor jó helyen jársz! Itt segédanyagokat, leírásokat, feladat megoldásokat, oktató videókat találsz a felkészüléshez.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Érettségi? ECDL?

2012.02.11. 16:45 erikamol

Tisztaszoftver program – Microsoft álláspont

Címkék: microsoft tisztaszoftver

 

Microsoft álláspont az NFM Tisztaszoftver programot érintő 2011. december 20-i kommunikációjával kapcsolatban

 
Budapest, 2011. december 30. – A magyar oktatási rendszer számára rendelkezésre áll a legkedvezőbb árú licenckonstrukciónk, amit Tisztaszoftver megoldásnak nevezünk. A 2011-ben 3 évre aláírt országos megállapodás keretében egy közoktatási PC éves licencdíja egy BigMac menü árával összevethető. Az oktatási intézmények a Microsoft szoftverek segítségével piacképes tudást adhatnak át diákjaiknak, hallgatóiknak, ami az ország hosszú távú boldogulásának, versenyképességének kulcsa.

Össz költségvetési szinten a jelenlegi országos szerződés fenntartása a legköltséghatékonyabb megoldás, ezért a Microsoft elsősorban ezt ajánlja a magyar kormányzat felelős vezetői figyelmébe. A konstrukció folytatásáról tárgyalásokat kezdeményezünk a megfelelő szereplőkkel. Jelen szerződés értelmében erre legalább 3 hónap áll rendelkezésre, bízunk benne, hogy ez idő alatt sikerül megnyugtatóan rendezni a Tisztaszoftver Program sorsát. Ezzel párhuzamosan pedig kidolgozzuk azokat a megoldási lehetőségeket is, amelyek az egyedi intézmények számára jelenthetnek kedvező árú beszerzési alternatívát.

Folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket a lehetőségekről, s partnereik leszünk a lehető legkedvezőbb megoldások megtalálásában. Jelentős magyar piaci résztvevőként számunkra is létfontosságú, hogy a hazai oktatási rendszer tartalmával és műszaki támogatottsági színvonalával versenyelőnyt jelenthessen Magyarországnak.

 forrás: Microsoft Magyarország

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infotanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr464094165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása