HTML

informatika tanítás

Középszintű érettségi vizsgát szeretnél tenni informatikából? Esetleg ECDL modulból vizsgázol? Akkor jó helyen jársz! Itt segédanyagokat, leírásokat, feladat megoldásokat, oktató videókat találsz a felkészüléshez.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Érettségi? ECDL?

2012.02.10. 08:08 erikamol

Tisztaszoftver program kivezetése

Címkék: microsoft közoktatás tisztaszoftver

A Minisztérium a versenysemlegesség szem előtt tartásával, a piaci verseny elősegítése érdekében meg kívánja szüntetni az egy piaci cég által fejlesztett szoftverek bérlésének támogatását. Az NFM szakmai álláspontja szerint a köz- és felsőoktatási intézmények igényeit – néhány speciális esettől eltekintve - képesek kielégíteni az ingyenesen használható nyílt forráskódú szoftverek is. Ezért a jövő évi költségvetés költség alapú tervezése során a Tisztaszoftver program költségei nem lettek betervezve, így az érintett oktatási intézmények 2012. március 1-ig használhatják jogszerűen a program keretében a Microsofttól bérelt szoftvereket.

2011. december 20.

forrás: tisztaszoftver.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infotanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr424085746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása